dinsdag 19 juli 2011

BOKPOP 2011


Wat doe je als je ziet dat de artiest die je wilt zien in Nederland optreed  bij een festival? Ja, je belt of er nog kaarten zijn en je gaat...............  BOKPOP    het "kleine" festival in Valkenburg . Er passen 1200 mensen in..en was voor het eerst UITVERKOCHT!!!!!

 
Na 3 1/2 uur rijden kom je dan aan in het toch vrij toeristische Valkenburg. Op naar het openluchttheater want daar gaat het gebeuren.  Wie er komen?  We kennen alleen Bob Log III maar we zijn aangenaam verrast. We zijn normaal meer van de Heavy Metal sound.

Op zaterdag was er oa Hip Hop (Kleine Viezerik, Frescu, Keizer,De Nachtploeg, Het Verzet) maar zondag was het tijd voor wat meer rock en blues.... en we kwamen binnen bij         INTERGALACTIC LOVERS
Aangezien we een lange rit achter de rug hadden eerst maar iets eten en hebben we Rigby gemist...zij waren ipv Chef's special.

De eet-tent met live muziek
Hele goede KOFFIE!!! nog bedankt voor de espresso (of 4)

 Vervolgens aangenaam met mooi weer ( in tegenstelling tot de rest van Nederland) luisteren naar                               ANA POPOVIC
Heerlijke rock met voornamelijk (volgens twitter) een vrij manlijk publiek vlak voor het podium.


de Nederlandse basgitarist....
 

Maar dan eindelijk de man....en zijn band.... BOB LOG III and his one man band.....



Tja even stemmen.....en alles op z'n plaats zetten want de man waarvan weinigen weten hoe hij er echt uitziet....is een one man band....en normaal niet in z'n gewone kloffie op de foto te zien....... Is it really you??







 Een bijzondere ervaring.... en erg goed.....!!!!!!!!!
De avond had ook een erg goede afsluiting: TRIGGERFINGER  hadden ze het weekeinde ervoor  nog op Werchter gestaan stonden ze nu voor een  iets kleiner publiek enorm enthousiast de mensen te vermaken...








Een zeer geslaagde dag....voor herhaling vatbaar. Aan elkaar gekletst door Dolf die het met name erg #gezahllig heeft gehad....met pruimenvlaai en al...










Voor meer foto's Triggerfinger:   DEZE LINK
Voor meer foto's Bob Log III:   DEZE LINK
Voor meer foto's van de rest:     DEZE LINK
En wil je nog wat filmpjes (oa Bob en Triggerfinger) zien kijk dan even op DEZE LINK .... ze staan er nog niet allemaal  (voornamelijk Triggerfinger) op dus kijk binnenkort nog eens.


Tot volgend jaar   ........?????

1 opmerking:

  1. hallo! Hier de bandieten van de bandito espresso koffiekar, wat leuk om onszelf terug te zien in jullie blog. zijn jullie nog heelhuids (en zonder snelheidsboetes) thuis geraakt? jullie verhaal(en reistijd) had wel indruk op ons gemaakt, ik heb het ook nog met de organisatie gedeeld want ik zag het wel als een compliment hun kant op. leuk!

    BeantwoordenVerwijderen