dinsdag 17 maart 2009

Het vervolg van de vloer











Nu de muur staat en nog alleen afgewerkt moet worden ( waarschijnlijk aankomend weekend) is het weer tijd om verder te gaan met de vloer. Met dit als het resultaat ( zie foto's) Natuurlijk zit er nu "enig" kleur verschil in maar dat zal goed komen als we de vloer gaan schuren en weer opnieuw in de olie of lak zetten.
Helaas zit de avond er al weer op dus moet het schuren en het volgende op de agenda : extra isoleren achter de radiator wachten tot morgen.

Een rustig weekend


Gisteren de draad weer opgepakt na een weekend "relaxen" ....... daaronder verstaan we dan uitslapen tot 07.00 , stukje fietsen ( 28km), boodschappen doen op de markt, schoonouders bezoeken en als afsluiting verjaardagsfeestje en zondag zijn we gaan uitwaaien op het strand bij IJmuiden ...... lees hardlopen.
Maar omdat onze kleine witte duivel mee was hielden we het na 8km weer voor gezien. Daarna even een broodje gegeten bij strandpaviljoen Zilt. Weer in de auto terug naar Amsterdam en de spullen gaan klaar zetten die mee naar Drachten moeten. Eten koken en in de auto terug naar huis. Kortom een rustig weekend.