zaterdag 25 april 2009

Daar zijn we weer


Het bloggen lag helaas even stil. Naast onze drukke bezigheden zoals werken en natuurlijk klussen waren we ook in de greep van een buikgriep. Ik had er zoals altijd natuurlijk voornamelijk last van tijdens een 50km fietstocht ....... wat eindigde met het lozen van de maag inhoud. En M-J kreeg er last van tijdens haar vrije dagen. Gelukkig was het mooi weer dus kon ze lekker buiten schilderen en het dus "rustig "aan doen.
Ondertussen is de kleine kamer zo goed als af. De verwarming moet nog terug geplaatst worden maar het wachten is op de ophang beugels.

De grote slaapkamer schiet ook al weer op ......... de kozijnen incl. de isolatie is klaar en de komende week zal de bekisting van de leidingen geplaatst worden ( die ligt nu te drogen). Een gedeelte van de vloer is nu geschuurd en de rest moet wachten nadat de laatste gasbeton muur is geplaatst. Ondertussen is de houten vloer in de toekomstige badkamer verwijderd en kan er deze week worden begonnen met het verwijderen van de daar aanwezige verwarming. Na deze klus kunnen we beginnen met de opbouw van de muur.
Maar of het de komende dagen zal opschieten is maar de vraag want M-J moet de komende dagen werken ( ik ook op Zondag na dan) en ik Zondag nog "wat" wil sporten ....... en onder "wat" verstaan we dan voor morgen 90 min. hardlopen ( +/- 16km) en 100min. fietsen ( +/- 40km). Maar goed de rest van de dag zal er nog wel geklust worden ....... als ik nog vooruit kom.