maandag 23 maart 2009

Zondag 22 maart



De dag rustig begonnen met ontbijt in de zon. De laatste houtsnippers zijn in de tuin gegaan met een leuk resultaat. De bloembakken staan in het zonnetje. Na het ontbijt een flinke wandeling van 2 uur. Gezellig in het bos waar Fons even lekker een verlate nieuwjaarsduik heeft kunnen nemen.....

Daarna natuurlijk flink aan het klussen geslagen met schuren van deurposten en vloer. De isolatie platen nog een keer geschilderd en de isolatieschuimlaag alvast achter de verwarming geplaatst. Het uiteindelijke resultaat is dat het kleine slaapkamertje leeg is, de vloer er ligt en gedeeltelijk geschuurd is, de deurposten bijna schilderbaar zijn en de afdekkingsplaten voor de isolatie deze week tegen het isolatieschuim geplaatst kunnen worden.
Het begint al ergens op te lijken......

En dan nu de prijsvraag foto.... na doorslaand succes van de vorige foto van purschuim afval....nu wederom een vage foto.........de vraag is natuurlijk....wat is het??

LENTE : 21 maart 2009

Het is vandaag officieel lente.
Vandaag daarom maar druk bezig geweest in de tuin met bemeste tuinaarde strooien en daarop een laag houtsnippers.







Verder de bloembakken gevuld en aan de voorkant van het huis neergezet. Achter is het nog iets te fris.

Daarna lekker schilderen van de isolatieplaten en daarna nog even lekker schuren van de vloer.

Tussendoor buiten ontbijt, koffie en lunch in de zon.

Vrijdag 20 Maart

Vandaag weer naar het stort om puin weg te brengen....verder planten en tuinaarde kopen voor de tuin want de lente staat voor de deur.
Mooi weer dus 's middags op de fiets naar Kaasboerderij "De Gelder".
Gezellig door het boerenlandschap met op de terugweg natuurlijk tegenwind.....