donderdag 26 maart 2009

En dan nog dit



En een hondje verdiende natuurlijk ook de nodige aandacht dus direct bij thuiskomst en na 21.00 liepen we er deze week wat af ....... en dat was niet altijd makkelijk met die regen.
En voor die gene die deze hond niet zo goed kennen ..... hij ligt het liefst onder de dekens als de regen valt ( behalve als hij kan zwemmen) ........ eigenlijk ligt hij het liefst altijd onder de deken, als hij niet aan het eten/ drinken is. Of als op de foto net geplaatste bloembollen weer kan opgraven. Maar ik zal nu stoppen want anders denkt men nog dat het een lastig / eigenwijs /vervelend/ hondje is ...... hahahahahahaha
Maar goed de week zit er bijna weer op en morgen staat er nog alleen het opruimen van de "werkplaats" op het programma voordat we de auto naar Amsterdam nemen.

En weer wat verder


Na het weekend zijn de avonden ( lees van 18.00 tot 21.00) gevuld met het isoleren van de muur en afwerken ervan en schuren van de vloer. Dat is met een hardhouten vloer een hele klus. Vooral sinds er een nieuw stuk ingezet is en de kleurverschillen natuurlijk groot zijn. Maar de oude laklagen zijn er na eindelijk af en we zijn al weer aangekomen bij nr 120 in de schuurpapier lijn ( begonnen bij zeer grof nr.40 om uiteindelijk bij nr.180 uit te komen). Dus het einde is in zicht. Bij de andere slaapkamer en woonkamer zal er waarschijnlijk een parket schuurmachine komen maar voor dit "kleine " klusje leek me dat niet nodig.

Verder een lekkende radiator tijdelijk weg gehaald ........ is ook handig als deze geschuurd / geschilderd moet worden en het maakte het installeren van de isolatie platen ook iets makkelijker. De muren zijn ondertussen ook klaar voor hun 1ste lik verf / impregneer vloeistof al is het nog even wachten op het schuren van de laatste kozijnen. Die zijn de volgende keer aan de beurt.