donderdag 9 april 2009

donderdag 9 april













De echte doet t ze
lvert in actie......

Druk bezig om nogmaals de muren te schilderen tot een gezellig kleurtje "granny" groen.......je verzint het bijna niet. Volgens mij snapt alleen maike waarom we deze kleur moesten nemen.

inmiddels nog een paar kleine dingen en dan is het schilderen in de kleine slaapkamer klaar. de verwarming kan er dan weer in en kan de vloer voor de laatste keer geschuurd en gelakt worden.
Inmiddels is Patrick bezig met het afdoppen van de leidingen van een wastafel (in de grote slaapkamer) die we eruit gehaald hebben. Helaas was de tegenvaller dat de bedrading en buizen wat weggestopt zaten en uit elkaar vielen zodat het meer werk is dan gedacht maar inmiddels wel opgelost en gaan we na vanavond een verdiende appel tarte tartin zo lekker slapen en er morgen weer tegenaan.


woensdag 8 april

Vandaag veel regen en we zijn binnen aan het schilderen geslagen. Het drogen gaat langzaam. Pas tegen de avond zien we dat het plafont waar eerst de muur heeft gestaan mooi is bijgetrokken. Helaas is 1 laag nooit genoeg en daarom morgen maar weer verder..........