donderdag 22 april 2010

Slopen deel ?

Het zoveelste onderdeel van het slopen van de badkamer zit er ook weer op ......... de vloertegels en de afvoer leidingen (wc en douche).


(Hier M-J druk aan het werk en met lasbril op !!!!)

Nu zijn we bezig om een nieuwe sleuf te maken voor de afvoer van de toekomstige douche. Deze sleuf van 1,8 meter en 11 cm diepte moet in een betonnen plaat ( geen dragende maar wel bewapend) komen en dat kost wel wat moeite.

De grote flexmachine heeft de geest er na al de verbouwingen gegeven. Reanimatie aan onze kant mocht niet meer baten ( koolstofborstels kapot en koperomwikkelingen motor doorgebrand) en dus is er afscheid genomen van een goede hulp.
Nu moeten we het doen met zijn kleine vriendjes en dat gaat wat minder snel. Gelukkig is de breekhamer nog wel steeds vitaal en M-J komt zo ook aan haar krachttraining.
Verder is de opening van de afvoer in deze betonplaat nu groot genoeg voor een buismaat 110 mm zodat we eindelijk door kunnen gaan met het aanleggen van de 2de wc afvoerleiding. Hieronder alvast een plaatje hoe deze leiding eruit komt te zien. Met bovenaan de aansluiting op het riool en onderaan ( ok plaatje dus verkeerd om ) de aansluiting naar de 2de wc en afvoer douche.
Natuurlijk zijn er nog meer leidingen die hierop aansluiten maar deze konden helaas niet op de foto ..... de woonkamer is te klein.
Naast het verder hakken in de vloer gaan we binnenkort ook onder het huis deze leiding aansluiten op het riool ............. ik kan er bijna niet op wachten!










en als laatste nog een klein wit hondje wat de verbouwing tot nu toe niet echt leuk vind...........mn alle herrie die het met zich meebrengt.

2 opmerkingen:

  1. hahahaha die koptelefoon op die kleine z'n koppie, fantastisch.

    jij bedankt voor je medeleven met mijn viervoeter, ze is weer thuis, zie blog : http://flatcoat-crady.blogspot.com/

    Groetjes, Amber

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tis wel jammer, zoveel werk heb je met dit soort werk. En je ziet er dadelijk niks van terug, haha. Succes Anja

    BeantwoordenVerwijderen